Per april is AgroExact ingetrokken in De Jamfabriek in ‘s-Hertogenbosch.

De Jamfabriek is dé plek voor innovatie, samenwerkingen en ondersteuning op het gebied van food. Deze vestigingsplek biedt een mooie mix aan start-ups, scale-ups en adult/corporate ondernemingen in de sector food en food-gerelateerd.

Een plek in De Jamfabriek is meer dan huisvesting alleen, hier maak je deel uit van de dynamische omgeving van een community. Voor jonge innovatieve bedrijven is er ondersteuning, bijvoorbeeld bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Daarnaast zijn er verschillende financieringsmogelijkheden voor ondernemers. Over een aantal jaar weet heel Nederland dat De Jamfabriek in ’s-Hertogenbosch, dé plek is op het gebied van food. Zodra je binnen komt voel je de energie en enthousiasme om te innoveren: daar bruist het!

We zijn De Jamfabriek dankbaar voor deze kans en ontvangen u graag op onze locatie.