AtmoNetwork

Inzicht in het lokale weer, zonder te hoeven investeren in weerstations

Een dienst op lokale weerinformatie gemeten op of in de buurt van uw perceel met een hoogwaardig weerstation, zonder voor de hardware hoeven te betalen. Lees hier waarom.


Een grote uitdaging

Als teler moet u veel beslissingen baseren op het weer. Is een actie nodig? Wanneer kan ik die het beste uitvoeren? Een verkeerde beslissing kan veel geld kosten. Het weer wordt de laatste tijd steeds extremer, met grote verschillen van plaats tot plaats. De kosten lopen hierdoor op, terwijl betrouwbare weersinformatie ontbreekt.


Altijd een meetpunt in de buurt

De huidige weersinformatie wordt vaak gebaseerd op KNMI-metingen, al snel enkele tientallen kilometers verderop. Terwijl het weer sterk kan verschillen op korte afstand. Door lokaal geplaatste weerstations bent u altijd voorzien in betrouwbare informatie voor de juiste beslissingen.


Bewezen voordelen

Bespaar Tijd. Bespaar Kosten. Werk Duurzaam. Dat levert het u op, wijst onderzoek uit. Minder ritten langs alle percelen, effectief dure middelen inzetten en zo efficiƫnt mogelijk beregenen. Lees hier de ervaringen van huidige gebruikers.


Unieke aanpak

Veel verdienmodellen in de agrarische sector worden volledig bij de telers neergelegd, terwijl grote partijen binnen en buiten de agrarische sector hier ook van profiteren. Oneerlijk, dat wil AgroExact anders aanpakken. Niet alleen de teler heeft behoefte aan lokale weerdata, AgroExact wil andere partijen hier dan ook voor laten betalen. Daarom introduceert AgroExact: AtmoNetwork.


AtmoNetwork

  • AgroExact installeert een gratis weerstation als er nog geen meetpunt bij u in de buurt is. Lees meer over dit hoogstaande weerstation, de AtmoExact
  • Hierdoor staat er uiteindelijk altijd een meetpunt gemiddeld binnen een kilometer van al uw locaties.
  • Geen investering in hardware voor het weerstation, slechts een jaarlijks bedrag voor gebruik van de applicatie.
  • De data hoeft u niet zelf meer te controleren, AgroExact beheert het netwerk, controleert continu de juistheid van de data en neemt onderhoud op zich.
  • AgroExact zoekt de juiste partijen in en buiten de keten die ook mee betalen voor de weerdata, waardoor de kosten voor de teler laag kunnen blijven.

Wilt u een meetpunt op uw eigen perceel? Wees er dan snel bij! Tijdens de eerste uitrol in 2020 is er slechts een beperkt aantal weerstations beschikbaar per regio.

Bestel Nu Download de brochure
Contact

Adres
Helftheuvelweg 11
5222 AV ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@agroexact.nl

Whatsapp

06 42 25 20 78

Social media

Diensten
AtmoNetwork
Beregeningsadvies
Beschermadvies (binnenkort)
Applicatie

Productinformatie
AtmoExact
SoilExact