Beregeningsadvies

Voor een goede opbrengst is het belangrijk dat de groeiomstandigheden zo optimaal mogelijk gehouden worden. Bijvoorbeeld door beregening. Echter door alle kosten is dit een dure bewerking. Het is daarom van groot belang dat er op het juiste moment, de juiste hoeveelheid toegediend wordt. Niet te veel beregenen, maar ook niet te laat. 

AgroExact ontwikkelde samen met telers een advies voor beregening. Het advies wordt gegenereerd op basis van de metingen uit het AtmoNetwork, in combinatie met een eigen ontwikkelde bodemvochtsensor: de SoilExact.  Het advies vormt een goed hulpmiddel om efficiënter te beregenen. Het is daarom naast het AtmoNetwork interessant om SoilExacts toe te voegen aan uw bestelling. Gebruik maken van het beregeningsadvies kan namelijk verschillende voordelen opleveren.

Bestel Nu

Bespaar kosten

Vaak wordt er meer beregend dan nodig is. Door beter inzicht te krijgen in het waterverbruik van het gewas blijkt uit tests dat er vaak minder beregent wordt. Daarnaast start men eerder met beregenen en werd er eerder gestopt. Niet meer te veel beregenen resulteert in een grote kostenbesparing waardoor de terugverdientijd kort kan zijn. Lees hier de ervaringen van huidige gebruikers


Bespaar tijd

Momenteel wordt de beslissing vaak genomen door op locatie te kijken hoeveel vocht er nog aanwezig is. Iets wat met meerdere percelen veel tijd kost. Op de app ziet u in één overzicht direct op welk perceel actie nodig is. Kleurt het balkje oranje, begin dan met beregenen in dit gewas. Tot die tijd kunt u zich concentreren op andere zaken. In de grafiek op de applicatie ziet u direct wat de invloed van uw beregeningsgift is.

Bestel Nu

De verschillende SoilExacts

De SoilExact kent meerdere uitvoeringen. Met de Pro houdt u niet alleen de bodemvochtigheid in de gaten. Gebruik namelijk de temperatuur-en luchtvochtigheid uit het gewas om gewasbescherming zo precies mogelijk toe te dienen. Leer meer over de verschillende uitvoeringen van de SoilExact.

SoilExact Starter

Bespaar water en kosten, beregen de juiste hoeveelheid op het juiste moment.

SoilExact Plus

Werk nog nauwkeuriger, door ook de lokale neerslag en beregeningsgift te meten.

SoilExact Pro

Gewasbescherming op microniveau. Spuit op het juiste moment met een lagere dosering

Vergelijk hier de verschillende modellen
Download de brochure
Contact

Adres
Helftheuvelweg 11
5222 AV ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@agroexact.nl

Whatsapp

06 42 25 20 78

Social media

Diensten
AtmoNetwork
Beregeningsadvies
Beschermadvies (binnenkort)
Applicatie

Productinformatie
AtmoExact
SoilExact