Ervaringen van gebruikers

Collega-telers aan het woord

Wij kunnen van alles roepen over de kwaliteit en het gemak van onze oplossingen. Maar veel interessanter wordt het als gebruikers ervan u daarover vertellen. Hieronder vindt u ervaringen van enkele van uw collega-telers. Lees en oordeel zelf! 

“De metingen geven mij zoveel rust.”

image
Ervaringen in beeld

Telers vertellen hun verhaal

Als het ‘s avonds regent, kijk ik op de app en ik weet meteen: bij díé percelen hoef ik morgenvroeg niet te gaan kijken of we het land op kunnen.

Johannes Straver

Teler
Door het inzicht van het advies beregen ik minder vaak. Ik kan de hoogst mogelijke opbrengst halen en het water uiterst efficiënt benutten.

Jacob Branderhorst

Teler
Het is echt ideaal. Het weer op afstand weten levert heel veel gemak op. Geen informatie meer op basis van je gevoel, maar op basis van feiten.

Kees Koekkoek

Teler
Ik had nooit gedacht dat de grond zó droog zou zijn na een periode met veel regen. De bodemvochtsensoren hebben mijn oogst gered.

Henk Groeneveld

Teler
Ik werk vandaag de dag nauwkeuriger, want ik kan precies zien of het gunstig is om een bespuiting uit te voeren of niet. Ik hoef niet meer te gokken.

Dennis Smits

Teler
De beregeningssensoren van AgoExact zijn absoluut een bruikbaar hulpmiddel. Ik wil ze in de toekomst dan ook graag blijven gebruiken!

Kris Janse

Teler
Michael Schippers vertelt:

Specifiek meten is per perceel weten

image

BEKIJK HET AANBOD VAN AGROEXACT