Maak maximaal gebruik van jouw data

Beslissings Ondersteunende Systemen (BOS)

AgroExact heeft een koppeling ontwikkeld met Beslissings Ondersteunende Systemen (BOS) waarin je als landbouwer jouw weerdata kunt koppelen aan een systeem dat helpt met het optimaal inzetten van middelen, het behoeden van ziektedruk en jouw bedrijf te organiseren.

Wat is een BOS?

Een BOS is een tool om data om te zetten in waardevolle, geautomatiseerde adviezen waarmee een agrariër een onderbouwde keuze kan maken over het beschermen, voeden en beregenen van het gewas. Door het gebruik maken van een BOS kunnen vele kosten bespaard worden en krijgt het gewas precies wat het nodig heeft. Niets meer, niet minder.

Wat zijn de voordelen van een BOS?

Nauwkeurige data geven betrouwbare informatie

Advies op maat

Een BOS berekent met al jouw data uit welke gevaren er op de loer liggen. Je krijgt dus een nauwkeurig advies op basis van weergegevens uit jouw directe omgeving. Hierdoor mis je geen bespuiting en geef jij je gewas precies wat nodig is.

Maak je nog geen gebruik van een BOS?

In-app Ziekte Advies

Maak je nog geen gebruik van een ziektemanagementsysteem? Geen probleem!

In samenwerking met Infoplaza  hebben we een ‘in-app’ koppeling gebouwd waardoor je direct in jouw AgroExact app de ziektedruk kunt checken. Geen gedoe met meerdere systemen.

Eenvoud, daar houden we van!