Over ons

Sinds 2017 houden oud-klasgenoten van de middelbare school- Thomas Brocken, Sven Boogaard en Niek van Andel- zich bezig met de vraag: hoe zorgen we ervoor dat alle telers in Nederland zo optimaal mogelijk kunnen zorgen voor de groei van gewassen? Door lokale weerstations te plaatsen en deze data om te zetten in advies op gebied van beregening en gewasbescherming dragen wij bij aan een toekomstbestendige landbouw.

 

“Ik heb me altijd al bezig gehouden met het weer. Wanneer kunnen we schaatsen, hoe warm wordt het in de zomer, hoe ontstaat onweer? Dat ik nu agrariërs kan helpen met die fascinatie, vind ik buitengewoon gaaf.”
 

Niek

 

“Kansen zien, iets oplossen. Het liefst op een andere en betere manier. Toen ik erachter kwam dat agrariërs lokale weerdata nodig bleken te hebben, zijn we begonnen te onderzoeken hoe we de telers hier het beste mee kunnen helpen.”

Sven

 

“Een applicatie die veel kan maar onhandig in gebruik is, is eigenlijk zinloos. Technologie verbinden op een gebruiksvriendelijke manier, vind ik daarom super belangrijk. Dan kan technologie pas écht gebruikt worden.”
 

Thomas

Algemene gegevens

Adres
Helftheuvelweg 11
5222 AV ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@agroexact.nl

Social media