Bent u agrariër en actief in Waterschap Rivierenland? Dan kunt u 40% van uw kosten die u voor de komende 5 jaar maakt terugkrijgen. Lees op deze pagina welke stappen u moet zetten bij de aanvraag.

Stappenplan

 1. Vul uw gewenste bestelling in op store.agroexact.com.
 2. Lees goed de toelichting van de subsidie door. Hier staat in beschreven wat het waterschap van u verwacht wordt.
 3. Vul het aanvraagformulier subsidieverlening in. Enkele tips/opmerkingen:
  • Bij onderdeel ‘ligging’: Het kadastrale perceelnummer, kadastrale sectie en kadastrale gemeente zijn eenvoudig op te zoeken via https://www.planviewer.nl/kaart. Klik op de kaart en in de balk erboven verschijnt de kadastrale gemeente, de sectie en het perceelnummer.
  • Bij onderdeel ‘ligging’: U kunt aangeven dat de maatregel van toepassing is op het gehele perceel
  • Bij onderdeel ‘Voeg toe een overzichtskaart en detailkaart(en).: de kadasterkaarten zijn kosteloos op te vragen via subsidies@wsrl.nl onder vermelding van het kadastrale perceelnummer, sectie en gemeente.
  • Op deze kaarten kunt u de locatie intekenen waar u de sensoren van plan bent te plaatsen. Stuur deze kaarten mee als u het formulier opstuurt (zie stap 4).
 4. Stuur het ingevulde, ondertekende formulier samen met de ingevulde kadasterkaarten en de offerte van uw bestelling (krijgt u van AgroExact) op per e-mail naar subsidies@wsrl.nl 
 5. Waterschap Rivierenland is bekend met de maatregel van AgroExact. Zodra u bevestiging ontvangt van het waterschap dat het de subsidie gaat verlenen, vult u na het uitvoeren van de maatregel het “aanvraagformulier uitbetaling” in voor het uitbetaald krijgen van de subsidie. Dit formulier stuurt het waterschap u in de correspondentie toe. U kunt het ook onder aan deze pagina downloaden.
 6. Waterschap Rivierenland vergoedt 40% van de kosten voor AtmoNetwork, SoilExact hardware en jaarlijkse kosten voor maximaal 5 jaar. De maatregel moet 5 jaar gebruikt worden. Meer informatie vindt u op de website van het waterschap.

Meer informatie

Voor meer informatie, bezoekt u de website van het waterschap. Ook als u extra hulp wilt bij het invullen van het formulier, kunt u daar contact opnemen. De informatie op de website van het waterschap is altijd leidend, aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Bestanden